18 - 04 - 2014
Inter & Touramical 2013
Tour Amical 2014
Facebook
Twitter
Touramical Hola, por notres amigos zijn we nog eens in de Spaanse Televisie te bewonderen ook! https://t.co/MAgY29rUUs
Touramical Leuke foto's gemaakt tijdens Touramical? stuur ze gerust door naar foto@touramical.be en we selecteren de beste voor op onze facebook!
Touramical Valencia oh i love you! Topstad vandaag rustig 200km bollen!
Touramical Scheuren op het circuit! Niet normaal!!!!
Touramical Topspeed Touramical Red gisteren 185 rarara wie het is .....

Nieuwe Partner Tour Amical!

Touramical in de Spaanse boekskes!

Touramical staat weer in de spaanse boekskes!

 

download hier de 2 artikels.

 

Artikel 1

Artikel 2

TourAmerical

 

Beste liefhebbers,

Na 10 jaar “men only” rally’s te hebben ingericht willen we dat in 2013 vieren met een gevarieerde trip door het oosten van de VS en ditmaal zijn de dames meer dan welkom.

Onze opzet houdt in dat u met uw eigen oldtimer een kleurrijk palet  van de Nieuwe Wereld kan ontdekken, zonder tijdritten en op uw eigen tempo aan de hand van een roadbook type “bolleke-pijl”. Voor alle duidelijkheid: wij beogen geen uitgebreide bezoeken, wij bieden u een degustatiemenu met verschillende impressies van dit deel van de Verenigde Staten.

Wat staat er op het menu: wereldsteden als The Big Apple en Washington, de verbluffende natuur van de Blue Ridge Mountains, het koloniale Oude Zuiden, het nostalgische Savannah en de tot de verbeelding sprekende oostkust van Florida via Daytona en Palm Beach naar Miami. Zo doorkruisen we niet minder dan 9 staten en dat tijdens de magische Indian Summer!

Totaal aantal kilometers: 2400 km op 8 rijdagen of een gemiddelde van 300 km per dag, overwegend langs kleine pittoreske wegen.

In ons basispakket voor deze 10-daagse trip verzorgen wij uw heen-en terugvluchten, de verscheping heen-en terug van uw eigen oldtimer,  9 typisch Amerikaanse hotels en motels (3* en  4*) met ontbijt, assistentie, bagagewagen, een unieke roadbook,…

Wij kunnen ook zorgen voor een gepersonaliseerde uitbreiding van uw trip zoals bv enkele dagen langer in NY of Miami.

Om de groepen niet te groot te maken zullen er drie vertrekdata zijn met een maximum van 60 auto’s per dag.

Alle info op :

 

WWW.TOURAMERICAL.COM

 

Livetracking online

Live tracking van uw wagen is beschikbaar!

Volg hier op de website live waar uw wagen zich bevindt

Klik hier voor de Ipad Versie

 

Hoe werkt het track and trace systeem?

 

 
In alle oldtimers wordt een blackbox ingebouwd. Dit is het hart van de track and trace installatie.
De afgelegde weg wordt door middel van gps-gegevens vastgelegd en in realtime doorgestuurd via een ingebouwde gsm-functie naar de servers van GeoDynamics.
 
Daar worden de track and trace gegevens ogenblikkelijk verwerkt en de locatiegegevens worden weergegeven in de speciaal ontworpen software van GeoDynamics.
 
De organisatie kan overal en op elke computer, smartphone of tablet de gegevens raadplegen en zo hebben ze vanop een afstand een zicht op alle oldtimers die deelnemen aan de rally.
Op de Track and trace software kan de organisatie zowel de locatie zien van de oldtimers, maar ook de reeds afgelegde weg moeiteloos herbekijken, de snelheden raadplegen en de status van het voertuig zien.
 
 
Track and trace voor de thuisblijvers
 
Ook de vrienden, supporters en familieleden van de ruim 120 deelnemers aan de Tour Amical kunnen de oldtimers volgen via de track and trace oplossing van GeoDynamics.
 
De track and trace software werd opgesplitst zodat zowel de organisatie een uitgebreid zicht heeft op de track and trace gegevens,
maar ook mensen die niet meerijden kunnen de locaties van de oldtimers volgen.
 
Op die manier is iedereen toch betrokken bij de mannentocht en kunnen de vrouwen hun mannen toch nog een beetje controleren.
 
Powered by GEODYNAMICS

Touramical in het VTM Nieuws