07 - 10 - 2015
Inter & Touramical 2013
Tours
Facebook

Partners Tour Amical!

 

Touramical in de Spaanse boekskes!

Touramical staat weer in de spaanse boekskes!

 

download hier de 2 artikels.

 

Artikel 1

Artikel 2

TourAmerical

 

Beste liefhebbers,

Na 10 jaar “men only” rally’s te hebben ingericht willen we dat in 2013 vieren met een gevarieerde trip door het oosten van de VS en ditmaal zijn de dames meer dan welkom.

Onze opzet houdt in dat u met uw eigen oldtimer een kleurrijk palet  van de Nieuwe Wereld kan ontdekken, zonder tijdritten en op uw eigen tempo aan de hand van een roadbook type “bolleke-pijl”. Voor alle duidelijkheid: wij beogen geen uitgebreide bezoeken, wij bieden u een degustatiemenu met verschillende impressies van dit deel van de Verenigde Staten.

Wat staat er op het menu: wereldsteden als The Big Apple en Washington, de verbluffende natuur van de Blue Ridge Mountains, het koloniale Oude Zuiden, het nostalgische Savannah en de tot de verbeelding sprekende oostkust van Florida via Daytona en Palm Beach naar Miami. Zo doorkruisen we niet minder dan 9 staten en dat tijdens de magische Indian Summer!

Totaal aantal kilometers: 2400 km op 8 rijdagen of een gemiddelde van 300 km per dag, overwegend langs kleine pittoreske wegen.

In ons basispakket voor deze 10-daagse trip verzorgen wij uw heen-en terugvluchten, de verscheping heen-en terug van uw eigen oldtimer,  9 typisch Amerikaanse hotels en motels (3* en  4*) met ontbijt, assistentie, bagagewagen, een unieke roadbook,…

Wij kunnen ook zorgen voor een gepersonaliseerde uitbreiding van uw trip zoals bv enkele dagen langer in NY of Miami.

Om de groepen niet te groot te maken zullen er drie vertrekdata zijn met een maximum van 60 auto’s per dag.

Alle info op :

 

WWW.TOURAMERICAL.COM

 

Touramical in het VTM Nieuws

Foto's Rally Amical nu online!

Foto's van de 3de Rally Amical staan nu online!

 

 

Klik hier om naar de foto's te gaan